Хангири (діжка для рису) 39 див.

Хангири (діжка для рису) 39 див. від компанії Зола - фото 1
2 500 ₴
В наявності

Доставка

 Нова Пошта
За тарифами перевізника
 Делівері
50 - 1 500 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 Післяплата
 Оплата на картку «Приватбанк»

Опис

Хангири (ja:半切 або ja:飯切), відома також як хандай (ja:飯台 — «дошка для рису» або «чаша для рису») — кругла плоскодонна дерев'яна діжка або бочка, яка використовуються на останньому етапі приготування рису для суші. Історично хангири робиться з деревини та скріплюється двома металевими обручами. Діаметр цієї посуду може бути в межах від 30 см (для домашнього використання) до 1 метра (для ресторану).

Хангири і сямодзи (дерев'яна лопатка) зазвичай використовуються для приготування і остужения рису. Після варіння рис перекладають у хангири. Тут у нього додають приправу з рисового оцту, цукру і солі. Після цього рис ретельно перемішують, накривають сукном і дають охолонути.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Діаметр - 39 див.

Висота (загальна) - 16 див.

Порода деревини - дуб / ясен

Матеріал обручів - нержавіюча сталь.

Наявність стяжок на обручах - так.

З'єднання клепки - мікрошип.

Наявність підсилювачів дна - так.

Фарбування - не обробляється.

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Диаметр
39 мм
Высота
160 мм
Материал
Нержавеющая сталь