Хангири (діжка для рису) 52 див.
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
4 000 ₴
В наявності
Доставка
Нова Пошта
За тарифами перевізника
Делівері
50 ₴
Оплата
Післяплата
Оплата на картку «Приватбанк»
Опис
Хангири (ja:半切 або ja:飯切), відома також як хандай (ja:飯台 — «дошка для рису» або «чаша для рису») — кругла плоскодонна дерев'яна діжка або бочка, яка використовуються на останньому етапі приготування рису для суші. Історично хангири робиться з деревини та скріплюється двома металевими обручами. Діаметр цієї посуду може бути в межах від 30 см (для домашнього використання) до 1 метра (для ресторану).
Хангири і сямодзи (дерев'яна лопатка) зазвичай використовуються для приготування і остужения рису. Після варіння рис перекладають у хангири. Тут у нього додають приправу з рисового оцту, цукру і солі. Після цього рис ретельно перемішують, накривають сукном і дають охолонути.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Діаметр - 52 див.
Висота (загальна) - 16 див.
Порода деревини - дуб / ясен
Матеріал обручів - нержавіюча сталь.
Наявність стяжок на обручах - так.
З'єднання клепки - мікрошип.
Наявність підсилювачів дна - так.
Фарбування - не обробляється.
Характеристики
Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Диаметр
52 мм
Высота
160 мм
Материал
Нержавеющая сталь
Дивіться також