Маслоробка для вершкового масла Sahbaz 15 л

Маслоробка для вершкового масла Sahbaz 15 л

Маслоробка для вершкового масла  Sahbaz 15 л від компанії Зола - фото 1
6 699 ₴
В наявності

Доставка

Нова Пошта
За тарифами перевізника
Делівері
50 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

Післяплата
Оплата на картку «Приватбанк»

Характеристики

Код товару
SHZ1020
Країна виробництва
Туреччина
Тип
маслоробка
Привод
електричний
Гарантійний термін
12 міс.
Стан
новий
Цвет
Серый
Материал
Нержавеющая сталь
Напряжение
220 В
Потребляемая мощность
0.3 кВт
Частота
50 GHz
Вместимость бака
15 л
Частота вращения двигателя
1400 об/мин
Максимальный выход масла от объема исходного продукта
44 %
Минимальный объем заполнения исходным продуктом
5 л

Опис

Корпус оливобійки виготовлений із харчової неіржавкої сталі, що повністю виключає реакцію з молоком.
Олія комплектується асинхронним електродвигуном із частотою обертання ротора 1400 об./хв і захищений від перевантажень тепловим захистом.
Технічні характеристики:
Номінальна напруга мережі — 220 (В)
Номінальна споживана потужність — не більш ніж 250 (Вт)
Частота обертання — 1400 (об/хв)
Вихід оливи від об'єму вихідного продукту — 40 (%)

Опис:

МАСЛОБОЙКА ПРИЙМАЄ ПРИ ПРОДУКТІВ СЛИВОГО МАСЛА В ШВИДКИХ ПУТемПЕРІОДИЧНОГО ЗБІВАННЯ СЛИВАННЯ ДО ОБРАЗУВАННЯ МАСЛЯННОЇ ПАРХИ

Дуже жирні та загуслі вершки необхідно розбавити молоком або теплою кип'яченою водою до стану плинності.

УВАГА: Не заливайте густі вершки або сметану в оливобійку, це призведе до зупинки двигуна та виходу його з ладу. Якщо оберти двигуна сповільнюються, продукт потрібно додатково розвести теплою (не більш ніж 27 °C) водою.

Застосування вершків малої жирності, придбаних через торгову мережу, не рекомендується використовувати для збивання оливи. 

Готові вершки або сметану заливають в бак, номінальне завантаження 15 см нижче кришки. 

УВАГА: Мінімальне завантаження 5 літрів. 

Після чого містять електропривод, який приводить у обертання вал із крильчаткою. Під час роботи відбувається збивання, що призводить до утворення олійного зерна та виділення рідкої фази — пальники. 

 У процесі збивання оливи необхідно періодично (через 15-30 хв) робити візуальну оцінку готовності оливи. Для цього вимикають оливобійку, знімають кришку. Якщо олійне зерно вийшло в однорідну зернисту масу, а пальта має прозоро-білий колір, то процес вважати завершеним.

Якщо температура повітря вища за середню, можна використовувати лід. Після закінчення збивання, вимкнувши оливобіку від мережі, і за допомогою шланга з бака в окрему ємність зливають паху. (Пахта — цінний харчовий продукт.) Потім для видалення залишків пахти, у бак із масою, що залишилася, заливають холодну воду й обробляють олійне зерно перемішуванням маси ложкою або дерев'яною лопаткою. Для кращого очищення оливного зерна промивання повторюють.

Після закінчення промивання на рівну поверхню, що має невеликий ухил, розстелюють чистий папір або клейонку і, злегка відтиснувши, розкладають на ній тонким шаром для видалення залишків води отриману олію. Для прискорення процесу видалення води олія перемішують і розминають дерев'яною ложкою. Після видалення залишків води олія збирають у ком, продукт готовий до вживання або зберігання.

Після закінчення роботи оливобійку необхідно промити. Для цього необхідно вимкнути від електромережі, відкрутити гвинт фіксатор пальчатки, зняти її та промити всіма гарячою водою з мийними засобами, потім протерти сухою тканиною, просушити та зібрати у зворотному порядку.