Вакуумна піч Су вид водяна піч Sous vide (1000 Вт, 26 літрів)

Вакуумна піч Су вид водяна піч Sous vide  (1000 Вт, 26 літрів) від компанії Зола - фото 1
11 900 ₴
Немає в наявності

Доставка

 Нова Пошта
За тарифами перевізника
 Делівері
50 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 Післяплата
 Оплата на картку «Приватбанк»

Опис

Су-від (sous vide, з французької – «під вакуумом») – це спосіб приготування, при якому їжу (наприклад, м’ясо або рибу) кладуть у герметичний пластиковий пакет і готують на водяній бані або в паровій печі при постійній і відносно низькій температурі нижче 100 °C (або навіть нижче 90 °C).

Метод сувід дуже популярний серед провідних кухарів світу, оскільки він забезпечує цілу низку переваг:

інтенсивніший та триваліший смак і аромат;
збереження у страві вітамінів та поживних речовин;
значне зменшення відходів.
Вакуумна піч Sous vide Triniti SC011 має об'єм резервуару у 26 літрів розмірів 530*325*200mm, що дозволить приготувати страву майже будь-якого розміру.

Основні переваги су від печі Triniti SC011:

Спеціальний злив для води, який буде спрощувати обслуговування апарату
   

Корпус повністю з харчової нержавіючої сталі AISI 304
   

Кришка виконана з силіконовим ущільнювачем, яка не пропускає воду, пар
   

Електронна панель, якою дуже просто користуватись
Технічні характеристики Sous-vide печі Triniti SC011:
Об'єм: 26л
Потужність: 1000Вт
Регулювання температури: від 30°до 99°C
Таймер: від 00:00 до 23:59
Габарити: 58.5x35.5xH31cm
Розмір резервуару: 530*325*200mm
Вага: 8кг
Живлення: 220В
Злив: Є
Гарантія: 1 рік 

Характеристики

Код товару
180126
Країна виробництва
Китай
Тип
конвекційна
Вид енергоносія
електричний
Спосіб управління
автоматичний
Номінальна напруга
220 В
Показати всі