Вакуумна піч Су вид водяна піч Sous vide (1000 Вт, 26 літрів)
Доставка
Оплата
Опис
Су-від (sous vide, з французької – «під вакуумом») – це спосіб приготування, при якому їжу (наприклад, м’ясо або рибу) кладуть у герметичний пластиковий пакет і готують на водяній бані або в паровій печі при постійній і відносно низькій температурі нижче 100 °C (або навіть нижче 90 °C).
Метод сувід дуже популярний серед провідних кухарів світу, оскільки він забезпечує цілу низку переваг:
інтенсивніший та триваліший смак і аромат;
збереження у страві вітамінів та поживних речовин;
значне зменшення відходів.
Вакуумна піч Sous vide Triniti SC011 має об'єм резервуару у 26 літрів розмірів 530*325*200mm, що дозволить приготувати страву майже будь-якого розміру.
Основні переваги су від печі Triniti SC011:
Спеціальний злив для води, який буде спрощувати обслуговування апарату
Корпус повністю з харчової нержавіючої сталі AISI 304
Кришка виконана з силіконовим ущільнювачем, яка не пропускає воду, пар
Електронна панель, якою дуже просто користуватись
Технічні характеристики Sous-vide печі Triniti SC011:
Об'єм: 26л
Потужність: 1000Вт
Регулювання температури: від 30°до 99°C
Таймер: від 00:00 до 23:59
Габарити: 58.5x35.5xH31cm
Розмір резервуару: 530*325*200mm
Вага: 8кг
Живлення: 220В
Злив: Є
Гарантія: 1 рік